HTML

Garsius emlékei

A Tüskés láncon zajló budapesti kalandsorozat egyik karakterének visszaemlékezései. Úgy ahogy ő élte meg.

A csapat

2009.01.12. 11:33 :: Spongedoc

Cseni: Fiatal tolvaj lány. Rendkívüli tehetsége van a lopakodásban, rejtőzködésben, apróbb tárgyak eltulajdonításában, és persze ő a csapat zár és csapda szakértője. A távolsági harcot preferálja, és halálos pontossággal talál célba.

Krandó: Dornak hű papja. A jóság és béke képviselője a csapatban, bár néha szeszéjes, mint istene. A kis kompánia gyógyítója, és varázslatai elhasználása után buzogányával vág rendet az ellenség soraiban.

Fél: Ork Snolog pap. Istenéhez hűen, igazi hedonista. A pénzen és szórakozáson kívül nem nagyon érdekli más. Nem csinál morális kérdést semmiből még akkor sem, ha életek múlnak rajta. Természetesen mások élete. Rozsdás lemezvértben mászkál, és kétkezes kalapácsával tör-zúz, vagy néha a fejével.

Brémusz: Varázsló. Furcsa szerzet, mint minden mágiahasználó. Páratlan mentális képessége mellett igen jó fizikummal rendelkezik, bár erényeit tompítja, hogy ő is a csigaisten hű követője. Varázslataival hatékonyan támogatja a csapatot, és ha kifogyott a szuszból parittyájával osztja a halált.

Ónix (R.I.P): Sármos harcos. Rendkívül mozgékony, és agilis. Halálos pontossággal forgatja a csatabárdot, és szédületes manőverekkel tér ki a csapások elöl. Ezek mellett képzett előadóművész, a nők igazi kedvence. Csenivel alakuló románca végül nem teljesedett ki, mert a Mérosz alatti csatornák felkutatásakor életét vesztette.


Sedraxis: Középkorú, szakállas varázsló. Csendes, ugyanakkor felvilágosult, tanult ember. Állítása szerint korábbi csapatát egy Démon ölte meg, vele Méroszban találkoztunk. Sorsa a csapattal akkor fonódott össze, mikor Méroszban démoni kutyák támadtak ránk és kénytelenek voltunk egy síkváltás tekerccsel elmenekülni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://garsius.blog.hu/api/trackback/id/tr99872521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása